Uitgebreide collectie tapijten

De passie van STG Carpets ontdekt u in de uitgebreide collectie tapijten en karpetten. Uitdagende dessins en harmonieuze kleuren. Voor elke inrichting, klassiek of modern.

Onze collectie in uw assortiment opnemen? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tapijten voor uw assortiment. Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsgierig naar onze collectie?

Over STG Carpets

Een gespecialiseerde firma in tapijten met een meerwaarde. Onze passie voor tapijten brengt ons ertoe voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe trends in kleuren, kwaliteiten en tekeningen. Zonder daarbij de rijke geschiedenis van het klassieke tapijt te vergeten. We hebben een ruime voorraad en leveren snel en betrouwbaar.

Nieuws

Nieuwe website online!

Op maandag 18-9-2017 is onze nieuwe website online gegaan. De nieuwe frisse website heeft de focus volledig op onze uitgebreide collectie. Collectie wordt uitgebreid Inmiddels

Lees meer >>

Over STG Carpets

Een gespecialiseerde firma in tapijten met een meerwaarde. Onze passie voor tapijten brengt ons ertoe voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe trends in kleuren, kwaliteiten en tekeningen.

Adres

Volg ons op: