Over STG Carpets

Een gespecialiseerde firma in tapijten met een meerwaarde. Onze passie voor tapijten brengt ons ertoe voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe trends in kleuren, kwaliteiten en tekeningen. Zonder daarbij de rijke geschiedenis van het klassieke tapijt te vergeten. We hebben een ruime voorraad en leveren snel en betrouwbaar.

gert-beens-stg-carpets

“Ik wil niet anders dan kwaliteit leveren. Alleen zo kun je een lange termijn relatie in stand houden met je klanten”

STG Carpets is een oerhollandse groothandel in tapijten en carpetten. Het bedrijf is opgericht door Gert Beens die als specialist wordt gezien in deze branche. Vanuit onze vestiging in Genemuiden bedienen wij vele woonwinkels, meubelzaken, inrichters en andere retailers in Nederland en Belgie. U vindt bijvoorbeeld onze collecties bij Hoogendoorn meubelen.

Wij leveren als groothandel een uitgebreid aanbod van allerlei soorten tapijten. Van modern tot klassiek en van goed betaalbaar tot exclusief. Uniek daarbij is onze drang tot excellente dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat betekent dat wij de beste kwaliteit leveren, uitstekende service bieden en gaan voor een lange termijn relatie. Tel daarbij onze concurrerende tarieven en snelle leveringen op en u weet dat u bij STG Carpets aan het juiste adres bent voor al uw tapijten en carpetten.

Volg ons ook op:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0